Selasa, 11 Ogos 2009

Aktiviti Mengecat Batu


Salam. Lama tak kirim cite kat blog. Em bz dengan Karnival Prasekolah. Tapi bile hampir tiba pada harinye, dapat berita pembatalan Karnival Prasekolah disebabkan penularan wabak H1N1. Tak apalah...
Ni saya ade cite, murid saya dah cantikkan kebun sayur bendi kami dengan mewarnakan batu yang mengelilingi pokok bendi tu. Thanks pada Pakcik Ibrahim yang tolong bagi idea ni kat saya. Em murid saya bersemangat buat aktiviti ni sampai pokok pun ade yang kene cat.

Salehah dan Shaqila tengah mengecat batu bersama.

Fatiha dan Nabila tengah tekun membuat aktiviti ini.

Download Bahan

 

PRASEKOLAH SERI PAGI Copyright © 2009-2012